
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gnocchi alla romana
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 porcji
Υλικά
-
80 - 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
1000 g mleka 3,2 % tłuszczu
-
1 łyżeczka soli
-
2 - 3 szczypty gałki muszkatołowej, mielonej
-
20 g masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia i obłożenia gnocchi
-
250 g semoliny z pszenicy durum
-
2 żółtka
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 porcję
Νάτριο
681.9 mg
Πρωτεΐνη
17.5 g
Θερμίδες
1440.9 kJ /
344.4 kcal
Λιπαρά
14.5 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
38.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
83 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKapusta czerwona na ciepło
35 λεπτ.
Buraczki na ciepło
50 λεπτ.
Surówka z kapusty pekińskiej
5 λεπτ.
Surówka z marchewki i pora
15 λεπτ.
Surówka z czerwonej kapusty
15 λεπτ.
Kluski śląskie
30 λεπτ.
Marchewka z groszkiem na ciepło
20 λεπτ.
Surówka z selera na słodko
15 λεπτ.
Buraczki na ciepło na szybko
30 λεπτ.
Surówka z białej i czerwonej kapusty
15 λεπτ.
Surówka z marchewki z chrzanem
5 λεπτ.
Surówka z surowego buraka
10 λεπτ.