Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit

Gnocchi alla romana alle erbe con pomodorini confit

4.2 13 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 40 λεπτ.
5 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    60 g
  • di erbe aromatiche fresche miste (basilico, erba cipollina, prezzemolo, maggiorana)
    1 mazzetto
  • di latte intero
    1000 g
  • di sale
    1 cucchiaino colmo
  • di burro
    20 g
  • di semolino di grano
    250 g
  • tuorli
    2
Pomodorini confit
  • di pomodori ciliegino a metà
    250 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di zucchero
    1 cucchiaino colmo
  • spicchio di aglio a fettine sottili
    1
  • foglie di basilico fresche lavate
    3
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 515 kcal / 2155 kJ
Πρωτεΐνη 18.2 g
Λιπαρά 26.6 g
Υδατάνθρακες 50.8 g
Φυτικές ίνες 2.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων