豆漿南瓜海鮮湯

豆漿南瓜海鮮湯

4.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份

Υλικά

  • 1000 克
  • 綜合海鮮 (如:草蝦、蛤蜊或花枝)
    400 克
  • 洋蔥 ,切塊(約3公分)
    120 克
  • 蒜頭
    15 克
  • 奶油 ,室溫軟化
    30 克
  • 南瓜 ,去皮,去籽,切片(約0.5公分)
    250 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)
    80 克
  • 高湯
    500 克
  • ,依個人口味調整
    ½ - 1 茶匙
  • 義大利綜合香料
    ⅛ 茶匙
  • 黑胡椒粗粒
    ½ 茶匙
  • 豆漿
    200 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 275.8 kcal / 1153 kJ
Πρωτεΐνη 18.1 g
Λιπαρά 8 g
Υδατάνθρακες 36.3 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων