Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola

Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola

4.4 109 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di polpa di zucca cotta a pezzi (vedere consigli)
    150 g
  • di latte intero
    400 g
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di burro + q.b.
    10 g
  • di semolino di grano
    160 g
  • tuorlo
    1
Salsa al Gorgonzola
  • di latte intero
    70 g
    70 g di panna (min. 30% di grassi)
  • di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 403 kcal / 1686 kJ
Πρωτεΐνη 16.9 g
Λιπαρά 20.4 g
Υδατάνθρακες 37.9 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων