
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rheinischer Döppekuchen
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Butter zum Einfetten
-
Weizenkörner50 g
-
Haferflocken60 g
-
Zwiebeln halbiert200 g
-
Schinkenspeckwürfel250 g
-
Schweineschmalz50 g
-
Kartoffeln in Stücken1500 g
-
Ei3
-
Salz3 TL
-
Pfeffer1 ½ TL
-
Muskat2 Prise
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
1852 kJ /
442 kcal
Λιπαρά
17 g
Φυτικές ίνες
5.8 g
Υδατάνθρακες
52 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Geniale Knolle
14 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία

Geniale Knolle
14 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHackbällchen mit Kartoffeln und Mandel-Sauce
1h
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Faschierte Bällchen in Tomatensauce
1h 10min
Salami-Pizza mit Käserand
1h 50min
Ossobuco
1h 20min
Sirloin Steak mit Heurigen und Chimichurri
50min
Big Kahuna Burger (Pulp Fiction)
1h
Rheinischer Sauerbraten
51h
Gefülltes Fladenbrot
1h 40min
Calzone mit Schinken, Salami und Champignons
1h 40min
Pizza mit Fenchel und Salsiccia
1h 40min
Kebab aus Rindfleisch mit Feta
1h 20min