Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)

Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)

3.5 550 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    350 g
  • de bouillon de volaille
    1 cube
  • de sel
    2 pincées
  • de pommes de terre pelées et coupées en cubes de 1 cm de côté
    500 g
  • de filet de poulet coupé en morceaux de 3-4 cm
    500 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de piment d'Espelette
    1 pincée
  • d'estragon frais haché et quelques feuilles pour la finition
    2 c. à soupe
  • de champignons de Paris frais coupés en quatre
    250 g
  • de crème liquide entière
    280 g
  • de fécule de maïs
    1 c. à café

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 531 kcal / 2232 kJ
Πρωτεΐνη 36 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 26 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων