
Συσκευές & Αξεσουάρ
蝦仁炒蛋
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
油 (炒蝦和炒蛋用)55 克
-
生白蝦仁 ,去腸泥 (詳見要訣)150 克
-
米酒10 克
-
蛋4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
白胡椒粉⅛ 茶匙
-
蔥 ,切蔥花15 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
413.3 kcal /
1727.7 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
33.7 g
Υδατάνθρακες
5.3 g
Φυτικές ίνες
0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
572.5 g
Νάτριο
680.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

超市系列-海鮮
9 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν