海鮮鍋燒炒麵

海鮮鍋燒炒麵

3.8 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
2 人份

Υλικά

  • 蒜頭
    15 克
  • 15 克
  • 乾香菇 ,泡軟切片
    10 克
  • 豬肉絲
    80 - 100 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
    60 克
  • 高湯
    150 克
  • 醬油
    15 克
  • 鹽 (προαιρετικό πεδίο)
    ¼ 茶匙
  • 草蝦仁 ,開背去腸泥
    100 克
  • 透抽 ,切圈
    100 克
  • 小白菜 ,切段(約5公分)
    80 克
  • 新鮮紅辣椒 (προαιρετικό πεδίο) ,切圈
    1 枝
  • 白胡椒粉
    ¼ - ½ 茶匙
  • 鍋燒意麵 (約2顆)
    130 克
  • 烏醋
    1 大匙
  • 芹菜 ,取莖,切末
    15 克

Διατροφή ανά 2 人份

Θερμίδες 626.4 kcal / 3618.4 kJ
Πρωτεΐνη 54.4 g
Λιπαρά 20.7 g
Υδατάνθρακες 58.3 g
Φυτικές ίνες 8.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 521.2 g
Νάτριο 2587.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων