Mango salmon bowl

Mango salmon bowl

4.7 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • soy sauce
    30 g
  • white sugar
    10 g
  • rice wine vinegar
    30 g
  • sesame oil
    30 g
  • water
    1230 g
  • black sesame seeds (see Tips)
    1 tbsp
  • dried chilli flakes
    ½ tsp
  • red cabbage cut into pieces
    120 g
  • tri-colour quinoa
    150 g
  • salt plus extra to season
    1 tsp
  • pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)
    200 g
  • ground black pepper to season
  • frozen edamame beans (see Tips)
    250 g
  • sashimi grade salmon cut into cubes (approx. 1 cm - see Tips)
    200 g
  • ripe mango cut into cubes (approx. 1 cm)
    1
  • avocado cut into slices
    1
  • spring onion/shallot cut into slices, for garnishing
    1
  • cashews for garnishing

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 671.5 kcal / 2820.2 kJ
Πρωτεΐνη 27.9 g
Λιπαρά 37.6 g
Υδατάνθρακες 50.4 g
Φυτικές ίνες 14.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.4 g
Νάτριο 1380 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων