Navarin d'agneau printanier

Navarin d'agneau printanier

4.3 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'épaule d'agneau désossée coupée en dés de 1,5 cm de côté environ
    600 g
  • de farine
    1 c. à soupe
  • d'oignons pelés et coupés en morceaux
    160 g
  • de concentré de tomate
    30 g
  • de pulpe de tomate
    300 g
  • de vin blanc sec
    180 g
  • d'eau
    300 g
  • de thym frais
    1 brin
  • de carottes nouvelles pelées et coupées en tronçons de 2-3 cm
    150 g
  • de navets nouveaux, coupés en deux
    250 g
  • de petites pommes de terre nouvelles avec leur peau
    200 g
  • de petits pois frais
    200 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 535 kcal / 2232 kJ
Πρωτεΐνη 35 g
Λιπαρά 30 g
Υδατάνθρακες 26 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων