Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym

Gnocchi z masłem orzechowo-szałwiowym

4.1 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Gnocchi
  • 40 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    40 g sera grana padano, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 500 g wody plus dodatkowa ilość do gotowania
  • 600 g ziemniaków, mączystych pokrojonych na kawałki
  • 30 g masła
  • 250 g mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 1 łyżeczka soli plus dodatkowa ilość do gotowania
Masło orzechowo-szałwiowe
  • 50 g orzechów włoskich, łuskanych
  • 100 g masła pokrojonego na kawałki
  • 20 - 30 liści szałwii, świeżych

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 716.7 kcal / 2998.5 kJ
Πρωτεΐνη 15.9 g
Λιπαρά 38.7 g
Υδατάνθρακες 79.8 g
Φυτικές ίνες 8.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 19.7 g
Νάτριο 738.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων