
Συσκευές & Αξεσουάρ
Banh xeo (crispy Vietnamese pancake)
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 55 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
white rice100 g
-
water for soaking
-
dried mung beans (see Tips)100 g
Nuoc cham dressing
-
garlic cloves2
-
fresh bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred1
-
fish sauce60 g
-
white vinegar60 g
-
unsweetened coconut water125 g
-
caster sugar2 tbsp
-
lime juice2 tbsp
Pork and prawn filling
-
water500 g
-
boneless skinless pork belly200 - 250 g
-
peeled raw prawns150 g
-
salt1 pinch
Crêpes
-
water300 g
-
ground turmeric½ tsp
-
coconut cream50 g
-
oil for frying
-
brown onion cut into slices½
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices4
-
fresh bean sprouts200 g
-
lettuce leaves6 - 8
-
fresh coriander leaves to serve
-
fresh mint leaves to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
321.7 kcal /
1351.3 kJ
Πρωτεΐνη
19.3 g
Λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
32.2 g
Φυτικές ίνες
2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.7 g
Νάτριο
910.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Around Asia
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRisoni with salmon and spinach
25 Min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1 Std.
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Fish with ginger lime sauce
35 Min
Steamed snapper, black beans and rice
1 Std. 10 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
Keine Bewertungen
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Salmon and mushroom rice
40 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
Keine Bewertungen
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min
Beer batter fish
40 Min