Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

Agneau à la méditerranéenne cuisson lente

4.4 93 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 45 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'ail
    60 g
  • d'aiguilles de romarin frais
    5 - 10 g
  • d'huile d'olive
    90 g
  • de gigot d'agneau désossé en une seule pièce
    800 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre moulu
    ½ c. à café
  • d'oignons coupés en quartiers
    200 g
  • de fond de viande maison
    1 ½ - 2 c. à café
    1 ½ - 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
  • de paprika doux en poudre (προαιρετικό πεδίο)
    1 c. à café
  • d'eau
    850 - 950 g
  • de pommes de terre nouvelles
    500 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 810 kcal / 3393 kJ
Πρωτεΐνη 40 g
Λιπαρά 59 g
Υδατάνθρακες 27 g
Φυτικές ίνες 3.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1106 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων