
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 5 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Avocado cream
-
avocado flesh, cut into pieces200 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (2 cm)1
-
lemon juice20 g
-
crème fraîche100 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Salmon
-
fresh boneless salmon fillets (approx. 150 g each, 3 cm thickness)4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
dried bay leaves4
-
lemon cut into slices, pips removed1
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thin slices, for garnishing1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
609.4 kcal /
2559.3 kJ
Πρωτεΐνη
31.5 g
Λιπαρά
52.7 g
Υδατάνθρακες
1.6 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.2 g
Νάτριο
234.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Prawn noodle curry
10 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.
Simple steamed salmon
30 λεπτ.
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Chilli garlic prawns
10 λεπτ.
Quick prawn stir-fry
20 λεπτ.
Chilli and garlic prawns
1ωρ. 10 λεπτ.
Pasta alla puttanesca
35 λεπτ.