Panissa vercellese

Panissa vercellese

4.0 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • scalogno a pezzi
    1
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di salame d'la duia (sotto grasso)
    80 g
  • di riso Carnaroli
    320 g
  • di vino rosso Barbera
    60 g
  • di acqua calda (non bollente)
    740 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    1
  • di fagioli borlotti in scatola sgocciolati
    250 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 531 kcal / 2221 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 17.9 g
Υδατάνθρακες 75.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.3 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων