Fusilli con pesto di rucola e bresaola

Fusilli con pesto di rucola e bresaola

4.3 67 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di rucola fresca, lavata
    100 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g
    60 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di pistacchi al naturale sgusciati
    60 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di acqua
    1200 g
  • di sale
    10 g
  • di pasta secca tipo fusilli
    320 g
  • di bresaola a fette
    70 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 796.4 kcal / 3332.2 kJ
Πρωτεΐνη 27.4 g
Λιπαρά 55 g
Υδατάνθρακες 69.4 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Νάτριο 1877.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων