Fusilli con pesto di rucola e bresaola

Fusilli con pesto di rucola e bresaola

4.3 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 100 g di rucola fresca, lavata
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    60 g di pecorino, a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • 60 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 1 spicchio di aglio
  • 1200 g di acqua
  • 10 g di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 70 g di bresaola a fette

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 1877.4 mg
Πρωτεΐνη 27.4 g
Θερμίδες 3332.2 kJ / 796.4 kcal
Λιπαρά 55 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 11.6 g
Υδατάνθρακες 69.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων