
Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸魚佐綜合蔬菜
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
特級橄欖油80 克
-
鹽¾ 茶匙
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
黃檸檬 ,取皮屑和汁液1 - 2 顆
-
比目魚排 (每片約120-200克)4 片
-
綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊200 克
-
新鮮平葉巴西里 ,只取葉子6 枝
-
水500 克
-
馬鈴薯 ,去皮,切片(約0.3公分)400 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
404 kcal /
1693 kJ
Πρωτεΐνη
30 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
19 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν