 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸魚佐綜合蔬菜
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          特級橄欖油80 克
- 
          鹽¾ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ 茶匙
- 
          黃檸檬 取皮屑和汁液1 - 2 顆
- 
          4 片 白肉魚片比目魚排 (每片約120-200克)4 片
- 
          綜合蔬菜 (如:紅蘿蔔、櫛瓜、芹菜莖、 蕪菁),切塊200 克
- 
          新鮮平葉巴西里 只取葉子6 枝
- 
          水500 克
- 
          馬鈴薯 去皮,切片(約0.3公分)400 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        30 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1693 kJ  / 
                        404 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.3 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        19 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    