
Συσκευές & Αξεσουάρ
鱈魚排配柑橘奶油
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
柳橙 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
萊姆 (有機),取皮屑和汁液1 顆
-
水700 克
-
馬鈴薯 ,切塊400 克
-
櫛瓜 ,切片(約0.5公分)400 克
-
奶油 ,多備一些塗抹用80 克
-
鱈魚排 (每片120-200克),去皮4 片
-
鹽 依個人口味調整½ 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
-
大茴香籽1 茶匙
-
新鮮巴西利 ,只取葉子,切碎3 枝
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
405 kcal /
1694 kJ
Πρωτεΐνη
33 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
23 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν