 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鱈魚排配柑橘奶油
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          柳橙 (有機),取皮屑和汁液1 顆
- 
          萊姆 (有機),取皮屑和汁液1 顆
- 
          水700 克
- 
          馬鈴薯 切塊400 克
- 
          櫛瓜 切片(約0.5公分)400 克
- 
          奶油 多備一些塗抹用80 克
- 
          鱈魚排 (每片120-200克),去皮4 片
- 
          鹽 依個人口味調整½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉 依個人口味調整½ 茶匙
- 
          1 茶匙 乾燥茴香籽大茴香籽1 茶匙
- 
          新鮮巴西利 只取葉子,切碎3 枝
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        33 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1694 kJ  / 
                        405 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        23 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    