 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鮭魚佐奶油蘑菇醬拌馬鈴薯
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 50 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          水500 克
- 
          鹽 plus extra to taste1 ½ 茶匙
- 
          馬鈴薯 切塊(約2-3公分)600 克
- 
          奶油 plus extra for greasing10 克
- 
          新鮮去骨鮭魚排 (每片120-200克)4 片
- 
          萊姆 preferably organic, grated zest and juice1 顆
- 
          黑胡椒粉 plus extra to taste1 小撮
- 
          紅蔥頭100 克
- 
          新鮮蘑菇 切片300 克
- 
          不甜白酒50 克
- 
          鮮奶油50 克
- 
          200 克 奶油乳酪塗抹乳酪 (如: Laughing Cow®)200 克
- 
          豆蔻粉2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        3085 kJ  / 
                        737 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        49 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.8 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        27 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                     
                                    