Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca

Risotto con gamberetti, asparagi e fiori di zucca

4.1 91 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    4 rametti
  • di asparagi verdi
    200 g
  • spicchio di aglio
    ½
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di acqua calda (non bollente)
    700 g
  • dado per brodo vegetale
    1
  • pomodori ciliegino in quarti
    4
  • fiori di zucca puliti e a listarelle
    6
  • di zafferano in polvere
    1 bustina
  • di gamberetti freschi sgusciati e puliti
    200 g
  • di sale (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato (προαιρετικό πεδίο)
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 458 kcal / 1917.6 kJ
Πρωτεΐνη 21.1 g
Λιπαρά 9.5 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.5 g
Νάτριο 467.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων