Risotto zafferano e asparagi

4.6 564 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di cipolla a listarelle
    35 g
  • di asparagi verdi a tocchetti (2 cm)
    350 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    60 g
  • di acqua
    700 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • dado per brodo vegetale
    1
  • di pistilli di zafferano (vedere consigli)
    1 cucchiaino
    1 bustina di zafferano in polvere, (vedere consigli)
  • di burro
    20 g
  • Parmigiano Reggiano (προαιρετικό πεδίο) grattugiato, a piacere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 422 kcal / 1766 kJ
Πρωτεΐνη 8.7 g
Λιπαρά 12.2 g
Υδατάνθρακες 68.1 g
Φυτικές ίνες 2.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων