Vermicelli aglio e olio

Vermicelli aglio e olio

4.6 51 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • 50 g mollica di pane rafferma, a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 80 g di olio extravergine di oliva
  • 1 spicchio di aglio
  • 4 - 5 acciughe sotto sale dissalate
  • 1 pizzico di sale
  • 320 g di pasta secca tipo vermicelli

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 546.8 kcal / 2287.8 kJ
Πρωτεΐνη 15.4 g
Λιπαρά 24.1 g
Υδατάνθρακες 66.5 g
Φυτικές ίνες 2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 3.5 g
Νάτριο 84.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων