
Συσκευές & Αξεσουάρ
和風蒸鮭魚
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)2 片
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
芹菜 ,取莖,切段2 根
-
蔥 ,切絲2 枝
-
乾香菇 ,泡軟,切絲2 朵
-
洋蔥 ,切絲20 克
-
小蕃茄 ,切半6 顆
-
味醂2 茶匙
-
清酒2 茶匙
-
日式醬油2 大匙
-
烹大師鰹魚粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
-
水500 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
282 kcal /
1180 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
19 g
Υδατάνθρακες
4 g
Φυτικές ίνες
0.756 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

美善品美味秘密
157 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν

舒心饗宴
24 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν