 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
和風蒸鮭魚
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 40 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          新鮮鮭魚片 (每片約200克,厚約2公分)2 片
- 
          嫩薑 切絲10 克
- 
          芹菜 取莖,切段2 根
- 
          蔥 切絲2 枝
- 
          乾香菇 泡軟,切絲2 朵
- 
          洋蔥 切絲20 克
- 
          李型番茄 切半6 顆
- 
          味醂2 茶匙
- 
          清酒2 茶匙
- 
          日式醬油2 大匙
- 
          烹大師鰹魚粉 (προαιρετικό πεδίο)½ 茶匙
- 
          水500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1180 kJ  / 
                        282 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        19 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.756 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
 
                      
                        美善品多功能料理機基礎食譜
                        191 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        美善品美味秘密
                        157 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                      
                        舒心饗宴
                        24 Συνταγές
Ταϊβάν
                    
                  Ταϊβάν
 
                                     
                                    