泰式檸檬魚

泰式檸檬魚

4.8 46 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮香菜 ,只取葉子,略切
    2 枝
  • 蒜頭
    6 粒
  • 新鮮紅辣椒 ,切段
    1 - 2 根
  • 1 茶匙
  • 檸檬汁
    2 大匙
  • 魚露
    2 大匙
  • 海鮮高湯
    100 克
    100 克 水
  • 鱸魚 (約500克),洗淨去內臟魚鱗,由腹部剖開,兩面各切三刀
    1 條
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    30 克
  • 500 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 122 kcal / 510 kJ
Πρωτεΐνη 24 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.278 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων