Travers de porc à la moutarde

Travers de porc à la moutarde

4.0 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'eau
    1500 g
  • de pommes de terre rattes, brossées avec la peau
    600 g
  • du sel
  • travers de porc (1200 g env.), coupé en quatre
    1
  • oignon pelé et coupé en quatre
    1
  • de thym frais
    4 brins
  • feuille de laurier frais
    1
  • d'ail coupée en quatre
    1 gousse
  • de moutarde de Dijon
    5 c. à soupe
  • de sauce aigre-douce
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de fleur de sel
    3 pincées
  • de jus de citron
    2 c. à soupe
  • poivre moulu
  • de mâche
    100 g
  • poire non traitée, en fines tranches
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 657 kcal / 2741 kJ
Πρωτεΐνη 33 g
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 35 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων