
Συσκευές & Αξεσουάρ
甜豌豆炒雙鮮
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
草蝦仁 ,去腸泥100 克
-
花枝 ,切段(約3公分)100 克
-
米酒15 克
-
水500 克
-
新鮮甜豌豆 ,洗淨,剝除兩側粗纖維150 克
-
蒜頭15 克
-
油15 克
-
雪白菇 ,去根部,撥散70 克
-
鹽¼ 茶匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
醬油 (可省略)5 克
Διατροφή ανά 4 人份
Θερμίδες
394.2 kcal /
1643.5 kJ
Πρωτεΐνη
43.9 g
Λιπαρά
20.9 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
5 g
Νάτριο
777.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

美味自由配
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν