Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 289 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 30 g di scalogno
  • 40 g di burro
  • 200 g di funghi champignon a pezzi (2 cm)
  • 360 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 800 g di brodo vegetale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Νάτριο 27.5 mg
Πρωτεΐνη 13 g
Θερμίδες 2047 kJ / 489.8 kcal
Λιπαρά 13.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.3 g
Υδατάνθρακες 79.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων