Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie

Parmigiana vegetariana con ragù di lenticchie

4.5 32 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ragù di lenticchie
  • di cipolla a metà
    150 g
  • spicchi di aglio
    2
  • di carote pelate e a pezzi
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di lenticchie secche
    100 g
  • di melanzane a cubetti (3 cm)
    300 g
  • di vino rosso
    100 g
  • di polpa di pomodoro a pezzi
    400 g
  • foglie di alloro fresche lavate
    2
  • di timo secco
    1 cucchiaino
  • di origano secco
    1 cucchiaino
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    2 pizzichi
Purè di patate
  • di patate a pasta farinosa pelate e a fette (0,5 cm)
    800 g
  • di latte intero
    300 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di burro a pezzi + q.b.
    50 g
  • di pangrattato
    2 cucchiai
    2 cucchiai di Gruviera, grattugiato

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 401 kcal / 1677 kJ
Πρωτεΐνη 10 g
Λιπαρά 19 g
Υδατάνθρακες 39 g
Φυτικές ίνες 9 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 452 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων