Lasagne ai funghi

Lasagne ai funghi

4.7 120 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 porzioni

Υλικά

Preparazione
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2 cm)
    200 g
Funghi
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi champignon a fette
    800 g
  • di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 20 minuti e strizzati
    60 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
Besciamella
  • di latte intero
    1800 g
  • di burro a pezzi
    150 g
  • di farina tipo 00
    180 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    3 pizzichi
  • di noce moscata grattugiata (προαιρετικό πεδίο)
    3 pizzichi
  • di pasta secca tipo lasagne circa 20 fogli (10 cm x 20 cm)
    500 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 451.8 kcal / 1888 kJ
Πρωτεΐνη 20 g
Λιπαρά 24 g
Υδατάνθρακες 45.2 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.7 g
Νάτριο 17.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων