Risotto ai funghi

Risotto ai funghi

4.1 77 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 6 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g di scalogno
  • 300 g di funghi porcini freschi puliti, a tocchetti
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 480 g di riso Carnaroli
  • 40 g di vino bianco
  • 1200 g di acqua
  • 1 cucchiaio di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • 40 g di burro

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 413 kcal / 1728 kJ
Πρωτεΐνη 9.1 g
Λιπαρά 12.6 g
Υδατάνθρακες 64.7 g
Φυτικές ίνες 2.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων