Vellutata di funghi

Vellutata di funghi

4.7 221 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    60 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di cipolla in 2 pezzi
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di funghi porcini freschi (o champignon o misti) puliti e a fettine
    500 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato fresco
    2 pizzico
  • di acqua
    400 g
  • di dado per brodo di carne fatto in casa
    1 cucchiaio
  • di amido di mais
    1 cucchiaio
  • di latte
    100 g
  • di burro
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 188 kcal / 786 kJ
Πρωτεΐνη 7.3 g
Λιπαρά 16.5 g
Υδατάνθρακες 2.8 g
Φυτικές ίνες 2.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων