Ofnbakaður lax og dillkartöflur

Ofnbakaður lax og dillkartöflur

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 skammtar

Υλικά

  • laukur skorinn í fernt
    200 g
  • ólífuolía for greasing
  • nýjar kartöflur í bitum (2-3 cm)
    600 g
  • vatn
    400 g
  • sjávarsalt
    2 tsk
  • spínat
    250 g
  • laxabitar, roðlausir (5 cm x 2 cm)
    500 g
  • ferskt dill bara laufin, eftir smekk
    10 - 15 g
  • rjómaostur
    150 g
  • nýmjólk
    250 g
  • egg, meðalstærð
    4
  • svartur pipar
    ⅛ tsk

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 skammtur

Πρωτεΐνη 42 g
Θερμίδες 2800 kJ / 671 kcal
Λιπαρά 41 g
Υδατάνθρακες 31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων