Suprême de volaille farci, minigratin dauphinois et poêlée de champignons des bois

Suprême de volaille farci, minigratin dauphinois et poêlée de champignons des bois

3.7 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • d'oignon coupé en deux
    80 g
  • d'huile d'olive
    30 g
  • de porto
    120 g
  • de figues sèches (12 figues env.)
    140 g
  • de beurre et un peu pour les ramequins
    10 g
  • de pommes de terre coupées en rondelles
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    6 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • de poulet
    6 filets
  • de champignons frais variés des bois
    500 g
  • de persil frais équeutés et ciselés
    3 brins

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 479.8 kcal / 2010.8 kJ
Πρωτεΐνη 33.2 g
Λιπαρά 20.5 g
Υδατάνθρακες 37.7 g
Φυτικές ίνες 6.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.5 g
Νάτριο 1015.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων