Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Lasagnetta
  • di farina
    200 g
  • uova
    2
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio
  • di Parmigiano reggiano a pezzi
    60 g
  • di acqua + q.b.
    300 g
  • di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
    500 g
  • di porro a rondelle sottili (2 mm)
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    60 g
  • di sale
    2 - 3 pizzichi
  • di noce moscata in polvere
    1 - 2 pizzichi
  • spicchi di aglio
    2
  • di funghi champignon cremino a metà
    200 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484.8 kcal / 2028 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 25.3 g
Υδατάνθρακες 50.3 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων