Lasagnetta con zucca e funghi

Lasagnetta con zucca e funghi

4.8 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Lasagnetta
  • 200 g di farina
  • 2 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 60 g di Parmigiano reggiano a pezzi
  • 300 g di acqua + q.b.
  • 500 g di polpa di zucca a cubetti (2 cm)
  • 30 g di porro a rondelle sottili (2 mm)
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 2 - 3 pizzichi di sale
  • 1 - 2 pizzichi di noce moscata in polvere
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di funghi champignon cremino a metà
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 484.8 kcal / 2028 kJ
Πρωτεΐνη 16.3 g
Λιπαρά 25.3 g
Υδατάνθρακες 50.3 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.8 g
Νάτριο 0.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων