Chapatis con emulsión de zanahoria

Chapatis con emulsión de zanahoria

5.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
6 porciones

Υλικά

Emulsión de zanahoria<br>
  • de agua
    500 g
  • de zanahorias peladas (en rodajas de 3 cm)
    250 g
  • de aceite de oliva
    35 g
  • limón sólo su jugo
    1
  • de miel
    ½ cucharadita
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta molida
    ½ cucharadita
Chapatis
  • de garbanzos secos
    120 g
  • de agua
    510 g
  • de zanahorias (en rodajas de aprox. 3 cm)
    100 g
  • de aceite de oliva y un poco más para rociar
    2 cucharadas
  • de comino molido
    ½ cucharadita
  • de hierbas provenzales secas
    ½ cucharadita
  • de sal rosada
    1 cucharadita
  • aceite de coco para engrasar
    ghee, para engrasar

Διατροφή ανά 1 porción

Θερμίδες 264 kcal / 1105 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 21 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων