Cannelloni mozzarella e prosciutto

Cannelloni mozzarella e prosciutto

4.4 34 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Cannelloni
  • di farina + q.b.
    300 g
  • uova
    3
  • di olio di oliva
    10 g
Ripieno
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di mozzarella a pezzi (scolata dall'eventuale siero)
    250 g
  • di ricotta vaccina (ben scolata dal siero)
    250 g
  • uova
    2
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di pepe
    2 pizzichi
Besciamella
  • di latte intero
    500 g
  • di farina
    50 g
  • di burro
    20 g
  • di sale
    ½ - 1 cucchiaino
  • di noce moscata
    1 pizzico
Preparazione
  • di olio di oliva
    1 cucchiaio
  • di prosciutto cotto a fette (10x12 cm)
    150 g
  • di burro
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 628 kcal / 2630 kJ
Πρωτεΐνη 35.6 g
Λιπαρά 33.6 g
Υδατάνθρακες 49.2 g
Φυτικές ίνες 2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων