Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di prezzemolo le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di zenzero fresco (a piacere)
    2 fettine
  • di uvetta precedentemente ammollata in acqua tiepida
    50 g
  • di pinoli
    30 g
  • di pomodori ciliegino a metà
    350 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pasta secca tipo cavatappi
    350 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 464 kcal / 1941 kJ
Πρωτεΐνη 16.2 g
Λιπαρά 13.1 g
Υδατάνθρακες 75.1 g
Φυτικές ίνες 5.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων