Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

Farfalle al sugo di piselli e prosciutto

4.5 81 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • cipollotti a metà
    2
  • di radice fresca di zenzero
    1 pezzettino
  • di piselli surgelati
    300 g
  • di acqua
    120 g
  • dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
    ½
    ½ cucchiaino di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di pasta tipo farfalle
    320 g
  • di zafferano
    1 bustina
  • di burro
    20 g
  • di prosciutto crudo dolce a listarelle
    150 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 528 kcal / 2209 kJ
Πρωτεΐνη 23.3 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 65.6 g
Φυτικές ίνες 7.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων