Συσκευές & Αξεσουάρ
Chilli mussels with thyme and tomatoes
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mussels scrubbed, debearded1000 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
garlic cloves2
-
fresh red bird's eye chilli deseeded if preferred1
-
olive oil1 tbsp
-
canned chopped tomatoes400 g
-
white wine100 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1125.8 mg
Πρωτεΐνη
41.5 g
Θερμίδες
1618.5 kJ /
385.3 kcal
Λιπαρά
10.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.9 g
Υδατάνθρακες
18.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Chilli and garlic prawns
1 Std. 10 Min
Balti coconut fish curry
50 Min
Salmon filo spiral
1 Std. 10 Min
Not quite nasi goreng
45 Min
Fish pie with mashed potato topping
2 Std.
Mango salmon bowl
40 Min
Coconut turmeric fish curry
40 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1 Std. 25 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 Std.
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1 Std. 50 Min