Baccalà alla veneziana con polenta

Baccalà alla veneziana con polenta

4.5 93 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di stoccafisso ammollato, pulito e a pezzi (4-5 cm)
    600 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    150 g
  • di acqua
    2100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe bianco macinato
    1 pizzico
  • di farina di mais bramata
    400 g
  • di sale grosso
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 3643 kcal / 15242 kJ
Πρωτεΐνη 164.8 g
Λιπαρά 196.7 g
Υδατάνθρακες 323.5 g
Φυτικές ίνες 13 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων