Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)

Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)

4.7 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 porzioni

Υλικά

  • di vongole pulite e spurgate (vedere consigli)
    1000 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • cipolla bianca piccola (60 g circa)
    1
  • gambo di sedano (30 g circa)
    1
  • di timo fresco
    3 rametti
  • di alloro fresco
    2 foglioline
  • di cubetti di pancetta dolce
    70 g
  • di acqua
    600 g
  • di patate a cubetti (1-2 cm)
    400 g
  • di panna da cucina
    100 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • panini tipo rosette
    4

Διατροφή ανά 4 porzioni

Θερμίδες 2027 kcal / 8481 kJ
Πρωτεΐνη 73.1 g
Λιπαρά 93.5 g
Υδατάνθρακες 238.1 g
Φυτικές ίνες 16.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων