Cake au miel, romarin et gorgonzola

Cake au miel, romarin et gorgonzola

4.4 68 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions

Υλικά

  • œufs
    3
  • de romarin frais effeuillées
    2 branches
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • de lait
    160 g
  • de miel liquide
    20 g
  • de beurre et un peu pour le moule
    130 g
  • de farine de blé
    200 g
  • de levure chimique (1/2 sachet)
    1 c. à café
  • de gorgonzola détaillé en dés
    150 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 462 kcal / 1944 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 32 g
Υδατάνθρακες 28 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων