Risotto con uva e gorgonzola

Risotto con uva e gorgonzola

4.4 23 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    30 g
  • di nocciole sgusciate
    50 g
  • scalogno a pezzi
    1
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
    320 g
  • di vino bianco
    100 g
  • di brodo vegetale
    700 g
    700 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa
  • di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • grappolo d'uva gli acini a metà e privati dei semi
    1
  • di burro a pezzi
    10 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 587 kcal / 2456 kJ
Πρωτεΐνη 15.3 g
Λιπαρά 25.1 g
Υδατάνθρακες 75.8 g
Φυτικές ίνες 2.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων