Risotto funghi e mirtilli

Risotto funghi e mirtilli

4.2 106 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
    40 g
  • spicchi di aglio senza l'anima
    2
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di funghi surgelati (scongelati e scolati dall'acqua)
    300 g
  • di mirtilli lavati e asciugati
    130 g
  • di riso Roma (cottura 14 min.)
    320 g
  • di vino bianco secco
    50 g
  • di brodo vegetale
    750 g
    750 g di acqua, + 1 cucchiaino colmo per brodo vegetale fatto in casa
  • di burro a pezzi
    30 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 460 kcal / 1926 kJ
Πρωτεΐνη 11.8 g
Λιπαρά 17.1 g
Υδατάνθρακες 66.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων