Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)

Cannelloni di quinoa al ragù di tacchino (senza glutine)

4.4 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

Crêpes di quinoa (senza glutine)
  • di bevanda a base di soia non dolcificata
    250 g
    250 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata
  • di farina di quinoa
    100 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 pizzico
Ragù di tacchino
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • di carota a pezzi
    30 g
  • di scalogno a pezzi
    30 g
  • di tacchino macinato
    400 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    100 g
    100 g di vino bianco
Besciamella (senza glutine)
  • bevanda a base di soia non dolcificata
    500 g
    500 g di bevanda a base di mandorle, non dolcificata
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di farina di quinoa
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 480 kcal / 1008 kJ
Πρωτεΐνη 38.7 g
Λιπαρά 24.6 g
Υδατάνθρακες 24.1 g
Φυτικές ίνες 3.7 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων