Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

Insalata di riso Thai con uvetta e peperoni

4.0 8 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • di uvetta
    100 g
  • di acqua salata
    1200 g
  • di peperoni a listarelle
    400 g
  • di capperi sott'aceto dissalati
    75 - 100 g
  • di riso Thaibonnet Parboiled (cottura 14 min.)
    300 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolle a fettine sottili
    40 g

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 426 kcal / 1783 kJ
Πρωτεΐνη 7.1 g
Λιπαρά 8.3 g
Υδατάνθρακες 86.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων