Kalafior z purée z groszku

Kalafior z purée z groszku

4.3 310 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    30 g
  • ząbki czosnku
    3
  • koncentratu pomidorowego
    20 g
  • oliwy z oliwek
    20 g
  • tymianku, świeżego tylko liście
    4 gałązki
    1 - 2 łyżeczki tymianku, suszonego
  • oregano, suszonego
    1 łyżeczka
  • papryki słodkiej, mielonej
    1 łyżeczka
  • soli
    1 łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    3 szczypty
  • kalafior mały, cały (700-800 g)
    1
  • wody
    700 g
  • zielonego groszku, mrożonego
    300 g
  • masła
    40 g
  • śmietany, 18% tłuszczu
    20 g
    20 g śmietany, min. 30% tłuszczu
  • szczypiorek, świeży (προαιρετικό πεδίο) drobno posiekany, do dekoracji

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 279 kcal / 1172.8 kJ
Πρωτεΐνη 12.2 g
Λιπαρά 18.1 g
Υδατάνθρακες 11.8 g
Φυτικές ίνες 11.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.8 g
Νάτριο 567 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων