Gnocchi di ricotta e barbabietola

Gnocchi di ricotta e barbabietola

4.1 53 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di pane raffermo
    30 g
  • di acqua
    700 g
  • di patate farinose pelate e a fette (1 cm)
    500 g
  • di farina + q.b.
    300 g
  • di barbabietola rossa cotta a fette (1-2 cm)
    200 g
  • di ricotta di pecora a pezzi e precedentemente sgocciolata
    100 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe
    1 pizzico
  • di cannella in polvere
    1 pizzico
Condimento
  • di farina
    20 g
  • di burro
    20 g
  • di latte
    300 g
  • di Gorgonzola
    50 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • fili di erba cipollina fresca (προαιρετικό πεδίο) tritata (1-2 mm)
    2 - 3

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 670 kcal / 2803 kJ
Πρωτεΐνη 29.1 g
Λιπαρά 21.4 g
Υδατάνθρακες 96.2 g
Φυτικές ίνες 6.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων