Gnocchi di pane con ricotta e spinaci

Gnocchi di pane con ricotta e spinaci

4.2 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

  • di pane raffermo grattugiato
    250 g
  • di ricotta ben scolata
    200 g
  • di spinaci freschi cotti e ben strizzati
    450 g
  • di Parmigiano Reggiano grattugiato
    50 g
  • uovo
    1
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • farina tipo 00 q.b.
  • di olio extravergine di oliva
    1 cucchiaio

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 487.3 kcal / 2039 kJ
Πρωτεΐνη 26.6 g
Λιπαρά 15.2 g
Υδατάνθρακες 64.9 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 8.5 g
Νάτριο 574 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων