Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

Gnocchi di riso venere con ragù di mormora

4.4 7 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
3 porzioni

Υλικά

Gnocchi di riso
  • di acqua
    200 g
  • di farina di riso venere
    100 g
  • di farina tipo 1
    100 g
Ragù di mormora
  • di cipolla a pezzi
    50 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    2 rametti
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di acqua
    10 g
  • di passata di pomodoro
    200 g
  • di pesce mormora, a dadini (2-3 cm)
    400 g
  • di sale
    1 pizzico

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 439 kcal / 1836.8 kJ
Πρωτεΐνη 30.7 g
Λιπαρά 10.1 g
Υδατάνθρακες 60 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 1.8 g
Νάτριο 100.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων